helpbutton 2

gold insignia

 

hp essentials

IT-Hardware

Het leveren van een simpele usb muis tot een ingewikkelde server met de bijbehorende service. SysWorks staat voor u klaar. Door de jarenlange ervaring is er veel kennis opgebouwd waar wij u als klant mee willen ontzorgen.
Voor een gedegen advies, offerte of bestelling kunt u contact opnemen met Ron Kerver of Kamiel Salentijn van de afdeling verkoop. U kunt SysWorks bereiken op telefoon nummer 046-4571220 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

SysWorks als uw hardware leverancier

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen, beschikt SysWorks over een breed scala aan IT-apparatuur. Naast HP, waar SysWorks o.a. Service Partner van is, beschikt SysWorks over een breed netwerk aan leveranciers wat alles kan leveren op IT-gebied. Heeft u een voorkeur voor een merk, maar u kunt deze niet vinden op onze webcatalogus neem dan contact op met afdeling verkoop, 046-4571220 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

SysWorks als HP Service Partner

SysWorks is een officiële Service Partner van HP. Dit houdt voor u als klant in dat SysWorks in opdracht van HP alles mag repareren binnen het PSG-segment (PC, monitoren, notebook en thin clients). Voorwaarde van dit geheel is dat uw notebook uit het HP zakelijk segment moet komen. Voor meer informatie neem contact op met afdeling verkoop, 046-4571220 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

SysWorks als Service Partner

Naast het HP Service Partnership kan SysWorks ook uw andere IT-apparatuur repareren. Is uw scherm van uw notebook gebarsten of ratelt uw harde schijf? SysWorks heeft een gecertificeerde technische dienst wat u van dienst kan zijn. Na een analyse zal worden vastgesteld wat uw defect is en dan met u als klant overlegd worden wat de beste oplossing is. Voor meer informatie neem contact op met afdeling verkoop, 046-4571220 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

SysWorks als ICT-verhuurportal

Zoekt u tijdelijk een oplossing op het gebied van ICT? SysWorks kan u voorzien van een breed assortiment aan notebooks, server, switches etc. Zo huurt u bijvoorbeeld al een HP notebook vanaf 40,- ex btw. Voor meer informatie neem contact op met afdeling verkoop, 046-4571220 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

SysWorks als uw ICT-leasepartner

Heeft u een grote opdracht maar komt u niet uit met uw budget. SysWorks kan u ook een leasecontract aanbieden voor uw projecten. Dit kan al vanaf 5000,- ex btw met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden.

Voor meer informatie neem contact op met afdeling verkoop, 046-4571220 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Onze partners:

OL - smart cloud solutions -transparant

Kreuze logo

RB Sound nieuw

Copyright © 2012, SysWorks B.V. Alle Rechten Voorbehouden.