helpbutton 2

gold insignia

 

hp essentials

AV-diensten Educatief

Tijd dat het piepend krijtje gaat verdwijnen!

De kinderen van tegenwoordig worden met de PC opgevoed. De computer is een onmiskenbaar element in onze samenleving geworden. Om mee te gaan met de tijd en om de kwaliteit van het lesgeven te handhaven zijn veel scholen al overgegaan op het fenomeen interactief lesgeven door middel van een interactief bord. Dit is en zal zeker in de toekomst een belangrijk onderdeel worden in het lesgeven. Kinderen pakken sneller lesstof op, doordat er visueler gewerkt kan worden. Ieder klaslokaal is anders en iedere klas heeft ook andere behoeftes met betreffende tot deze interactieve materialen. Hiermee wil SysWorks u graag van dienst zijn. Met Sysworks als elitepartner staat u niet alleen, met betrekking tot het maken van een juiste keuze voor uw school. SysWorks kan u voorafgaand aan de implementatie voorzien van een juist en op maat gesneden advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling verkoop op 046-4571220 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ".

Ergonomie

Ergonomie is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden op de werkplek. Een interactief bord mag hier geen uitzondering op zijn. Hierin heeft SysWorks oplossingen voor zowel in een handmatige of een elektrische hoogte verstelbaar bord. Hiermee worden ook de arbo eisen in acht genomen.

Hoge kwaliteit

Door verschillende innovaties en samenwerkingen met andere bedrijven hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door partners als Smit Visual Supplies, Smart, Activ en een deskundige technische dienst streeft SysWorks naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsstandaard door het gebruik van A-merken in de interactieve markt.

Service

Wanneer een school gebruik maakt van een interactief bord is men afhankelijk van de geleverde apparatuur. Dit betekent dat wanneer er een storing is aan deze apparatuur het gehele lesprogramma dient aangepast te worden voor die dag of de dagen erna. Door gebruik te maken van de service van SysWorks bent u verzekert van een snelle afhandeling van de storing. Hiervoor heeft SysWorks een deskundige helpdesk en beschikt onze helpdesk over onderdelen de benodigde kennis om de problemen zo spoedige mogelijke verhelpen.

 

Onze partners:

OL - smart cloud solutions -transparant

Kreuze logo

RB Sound nieuw

Copyright © 2012, SysWorks B.V. Alle Rechten Voorbehouden.